Eşref Gani - 3rjoujfairiqmm : Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Eşref Gani - 3rjoujfairiqmm : Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin.

Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Vy Qqadti3hvbm
Vy Qqadti3hvbm from www.ulusal.com.tr
Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor.

Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da.

Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik.

Oiskjdaaf Uxm
Oiskjdaaf Uxm from i1.wp.com
21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu.

Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır.

Ljytj9ck8sci0m
Ljytj9ck8sci0m from www.trhaber.com
21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti.

Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin.

Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Posting Komentar

0 Komentar